Targul AGRO-ZOO editia III

IMG_2006IMG_2005IMG_2004IMG_2003IMG_2002

Targul sa desfasurat in incinta SCDCOC Popauti (Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor ) in perioada 20-21 octombrie 2012.

Deschiderea oficiala a targului a avut loc sambata 20 octombrie, ora 11:30, atmosfera de sarbatoare fiind intretinuta de ansambluri de dansuri si fanfare din zona Moldovei precum si de artisti de muzica populara consacrati, pe parcursul celor doua zile ale evenimentului avand loc un adevarat recital de muzica populara, invitati fiind Sofia Vicoveanca, Nicolae Furdui Iancu si orchestra Crai Nou, Dinu Iancu Salajanu, Gheorghe Rosoga, Daniela Condurache, Margareta Clipa, Anton Achitei, Nicoleta Radinciuc si Valentina Lulciuc, acompaniati de orchestra Rapsozii Botosanilor, avandu-i ca dirijori pe Ioan Cobala si Ciprian Potoroaca. Duminica, din Soroca – Republica Moldova, au concertat Orchestra Fratilor Stefanet, Nicolae si Isidor Glib, Eugenia Amarinei.

Aceasta a treia editie a targului a gazduit in prima zi si o conferinta adresata fermierilor botosaneni, cu tema „Perspectivele agriculturii si zootehniei romanesti” in cadrul careia au fost prezente alocutiuni si puncte de vedere invitati speciali din forurile institutionale superioare.

A doua zi a evenimentului a debutat cu lansarea produselor traditionale atestate de ACOC Moldoovis: Cas de oaie Botosani, Urda de oaie Botosani si Branza sarata de oaie Botosani.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *